Radna praksa: Praktikantkinja u KA „Petra“ Vlasotince

Ana

U okviru projekta „Evo prilike!“ koji realizuje EPuS – Leskovac a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, održana je i radna praksa, u okviru koje su 15 mladih stekli početna radna iskustva u 11 preduzeća (Leskovac, Bojnik, Lebane, Vlasotince).

Jedno od preduzeća koji su realizovali stručnu radnu praksu bila je i Knjigovodstvena agencija „Petra“ iz Vlasotince.

Pročitati ostatak ovog unosa »

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://www.pokreni.rs/pokreni/24/01/2016/497/

Dodeljeni sertifikati učesnicima Stručne prakse u okviru projekta EVO PRILIKE!

5U četvrtak, 21.01.2016. godine u prostorijama Kluba 016 dodeljeni su sertifikati učesnicima Stručne prakse „Izgradi svoju karijeru“, koju su u okviru projekta „Evo prilike!“ bili angažovani u 11 preduzeća.

Sertifikate su dobili 15 mladih nezaposlenih lica, koji su 33 radna dana sticali nova znanja i iskustva, preko potrebnih za njihovo dalje napredovanje i pronalaženje radnih mesta.

Sertifikate je dodelio Srdjan Dimitrijević, Predsednik EPuS-a Leskovac. Pročitati ostatak ovog unosa »

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://www.pokreni.rs/pokreni/22/01/2016/dodeljeni-sertifikati-ucesnicima-strucne-prakse-u-okviru-projekta-evo-prilike/

Održan informativni sastanak sa mladim nezaposlenima, CSU, 28.10.2015.

imgEvropski pokret u Srbiji – Leskovac  u okviru realizacije projekta EVO PRILIKE! koji je finansijski podržalo Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, u sredu, 28.10.2015. održao je informativni sastanak sa mladim nezaposlenim –  „Mogućnost za ulazak mladih u svet rada i biznisa kroz učešće u multisektorskom projektu EVO PRILIKE!“.

Na sastanku su o projektnim aktivnostima, mogućnostima i šansama koje aktivno uključivanje u realizaciju pruža projekat govorili Suzana Dimitrijević, generalni sekretar Evropskog pokreta u Srbiji – Leskovac i Dejan Stanković, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje – Filijala Leskovac. Pročitati ostatak ovog unosa »

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://www.pokreni.rs/pokreni/30/10/2015/odrzan-informativni-sastanak-sa-mladim-nezaposlenima-csu-28-10-2015/

Održana III radionica za mentore

U okviru realizacije projekta „Evo prilike!“ koji finansira Ministarstvo omladine i sporta a koji sprovodi Evropski pokret u Srbiji – Leskovac, u ponedeljak 19.10.2015. godine u Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju u Leskovcu, održana je III radionica za mentore. Pročitati ostatak ovog unosa »

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://www.pokreni.rs/pokreni/20/10/2015/odrzana-iii-radionica-za-mentore/

Održana II radionica za mentore

Radionica-2-Mentori-13U okviru realizacije projekta „Evo prilike!“ koji finansira Ministarstvo omladine i sporta a koji sprovodi Evropski pokret u Srbiji – Leskovac, u petak 16.10.2015. godine u Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju u Leskovcu, održana je II radionica za mentore. Pročitati ostatak ovog unosa »

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://www.pokreni.rs/pokreni/17/10/2015/odrzana-ii-radionica-za-mentore/

Страница 1 од 612345...Последња »